diumenge, 21 d’octubre del 2012

Taller d'imatge i só 1- Audacity


Avui hem començat un nou taller que consistia en realitzar una pràctica de so mitjançant l'audacity, un editor de so multipistes.

En un principi hem fet la prova de descarregar el programa ja que no hi era als ordinadors, però  ha estat impossible.

 Realment hem comprovat com deia Area al seu article una de les ombres de les TIC que consistia en  la dependència de la nostra societat cap aquestes, es a dir, en el moment que han fallat ens hem vist agafats per complet que no podíem exercir ni continuar amb facilitat amb la nostra tasca encomanada.

Encara i així hem tingut la sort que alguna de les nostre companyes duien els seus portàtils, i per tant, han pogut baixar-se el programa i començar part de la nostra pràctica inicial preparada.

Amb aquesta pràctica ens hem pogut adonar que la integració de les TIC  en el món educatiu és un tema que requereix molt de temps d'inversió: primerament en recursos personals que revisin els equips pel seu correcte funcionamen,  segona que els actualitzin a nivells de recursos informàtics i programes i tercera econòmics com vàrem veure a l'article de Pere Marqués avantatges i incovenients de les TIC en els centres.

Malgrat les dificultats la classe va tirar endavant i vàrem poder comprobar el funcionament de l'audacity a grans trets, almenys, com importar la música i veure quina música ens havia penjat la professora.

De totes maneres realitzarem una segona sessió on podrem practicar, una vegada que s'hagin descarregat  l'audacity a tots els ordinadors de l'aula d'informàtica, concretament, quins efectes es poden realitzar sobre una gravació que hem de fer de veu i la música que li posarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada